Contactgegevens

Ontwikkelaar:
Voorhof VOF

Aannemer:

Jobo Bouw- en Aannemingsbedrijf B.V.

Adres:
Admiraalsweg 4
2315 SC Leiden 

Telefoon:
071 – 522 72 25
Ma t/m vr tussen 08.00 en 16.00 uur

E-mailadres:
info@oude-kleiwarenfabriek.nl

Nieuwbouw leiderdorp leiden jobo te koop 01

Volg ons op social media

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Project Kleiwarenfabriek, volg ons op:

Nieuwbouw leiderdorp leiden jobo te koop
19

Totaal aantal woningen
(drie categorieën)

7

Jongeren- en de starterswoningen

De naam Kleiwarenfabriek

Sinds 1916 is aan de Doeslaan een aardewerkfabriek gevestigd. In 1920 is de fabriek overgenomen door de gebroeders Ginjaar en heeft als familiebedrijf tot 2021 diverse kleiproducten geproduceerd.

Is er een parkeerplan?

Het vigerend gemeentelijk parkeerbeleid geldt als uitgangspunt (thans het Parkeerbeleidsplan Leiderdorp 2012 met het bijbehorende addendum);

Duurzaamheid

De nieuwe woningen worden conform de huidige landelijke wetgeving bijna energie neutraal gebouwd (BENG);

Woningprogramma

Door 19 kwalitatief hoogstaande woningen te realiseren, wordt er voorzien in de toenemende woningbehoefte in Leiderdorp en dan voornamelijk voor de specifieke doelgroepen ‘starters’, doorstromers en senioren. Het plan bestaat uit diverse woningtypen, om zo voor meerdere doelgroepen een passende en betaalbare woning aan te kunnen bieden.
Voor het plan in de voormalige ‘Kleiwarenfabriek’ hebben wij een gevarieerd aanbod voor elke doelgroep. Er worden 15 appartementen gerealiseerd in de voormalig ‘Kleiwarenfabriek’ en er worden 4 woningen gerealiseerd naast het pand.

Het plan bestaat uit:
Sociaal: 37% 7 woningen
Middenduur: 31,5% 6 woningen
Vrije sector: 31,5% 6 woningen
Totaal 19 woningen

Informatiebijeenkomsten

Nadat overeenstemming is bereikt met de gemeente Leiderdorp middels een anterieure overeenkomst, informeren we alle omwonden en belanghebbenden. Tijdens een bijeenkomst inventariseren we de vragen, opmerkingen en eventuele zorgen van de omgeving. Dit zodat deze opmerkingen meegenomen kunnen worden in de verdere uitwerking en in de procedure – om de functie voor de locatie middels een omgevingsplan - te wijzigen. In samenwerking met onze partners zullen wij toewerken naar een nieuw omgevingsplan voor de locatie.

Op de hoogte blijven? 

Met uw toestemming houden we u de komende periode op de hoogt van dit project. U ontvangt nieuwsbrieven met de laatste updates.

Huur of koop?
Koopwoning
Huurwoning
Geïnteresseerd als
Toekomstige bewoner
Omwonende